KAYSERİ / TALAS - ÖMER-SERPİL ÖZBERBER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

ÇEDES KULÜBÜ FAALİYETİMİZ

Okulumuz ÇEDES Kulübü öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıtıldı.
ÇEDES Kulübü öğrencilerimiz, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı. ‘Ramazan paylaşmaktır’ sloganı ile başlatılan kampanyada, tedarik edilen yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Yardım kolilerini ailelerin evine kadar götürüp ihtiyaç sahibi ailelere teslim eden öğrencilerimiz, “Paylaşma ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayında başlattığımız bu kampanyamıza destek veren tüm öğretmen ve velilere teşekkür ediyoruz” dedilerAyrıca Sos.Yrd.ve Dayanışma Kulübü öğrencilerimiz de yardıma muhtaç olduğu belirlenen 12 Aileye market kartı dağıtımı yaptılar.
Sosyal sorumluluk programı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler için kulüp öğrencilerimizi tebrik eder,Danışman Öğretmenlerimiz Sayın Bedriye DOĞAN ile Sayın Mustafa YAKUT'a teşekkür ederiz.

Yayın: 02.05.2024 - Güncelleme: 02.05.2024 10:48 - Görüntülenme: 28