HEDEF YKS

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yayınlanan "Hedef YKS Projesi " tanıtımı kapsamında; Hedef YKS koordinatörü tarafından, okul öğretmenleriyle okul müdürünün başkanlığında toplantı yapılarak proje süreci hakkında bilgilendirme yapıldı. Hedef YKS üniversite hazırlık programının tanıtım çalışmaları öğrenci ve velilere yapıldı.

Ekm

Mrt

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık aşamasında uygulanan performans değerlendirme  sınavlarına katılmaları öğrencilerin başarısı için çok büyük bir etmendir.

Deneme sınavlarının bu tür bir hazırlık aşamasında öğrenciye kazandıracağı birçok deneyim bulunmaktadır:

•Öğrencilerin akademik başarı, güdülenme ve sınav kaygısı düzeylerine olumlu bir anlam katar.

•Öğrenciler zamanı uygun kullanma becerisi kazanır.

•Öğrenciler, bu şekilde aldıkları puanların hedefleri için yeterli olup olmadığını görecektir.

•Öğrencilere gerçek sınav deneyimi kazandıracaktır.

•Öğrenciler yanlış yapılan soruların nedeni araştırılacak, hata ve eksiklerini giderme yoluna gidecektir.

Bu sebeple ÖMER SERPİL ÖZBERBER AİHL olarak hem deneme sınavlarına önem veriyoruz hem de her ünite sonrası kazanım değerlendirme sınavları uyguluyoruz

Mrt

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık aşamasında uygulanan deneme sınavlarına katılmaları öğrencilerin başarısı için çok büyük bir etmendir. Okulumuzda düzenli olarak yapılan deneme sınavları NİSAN ARA TATİLDE de devam edecek her gün TYT Türkçe deneme çözümü ve AYT konu çalışması yapılacaktır.

Belirli aralıklarla düzenli olarak deneme sınavı olan öğrenciler kendi gelişimini sayısal değer olarak görme imkânına sahip olacaktır.

Deneme sınavları kişinin bir tür boy aynasıdır. Öyle ki, bir boy aynası kişinin bütün bedenini göstererek bireyin kendine çeki-düzen vermesini sağlayacaktır. Deneme sınavları da öğrencinin sınava hazırlık düzeyini aynı şekilde ölçer. Öğrenciler, bu şekilde aldıkları puanların hedefleri için yeterli olup olmadığını görecektir.

Bu doğrultuda da okulumuzun HEDEF YKS 2023 akademik kurul tarafından ara dönem kamp programı deneme sınavları uygulaması ve analizi planlanmıştır.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yayınlanan "Hedef YKS 2023 Projesi " tanıtımı kapsamında; Hedef YKS 2023 koordinatörü tarafından, okul öğretmenleriyle okul müdürünün başkanlığında toplantı yapılarak proje süreci hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Hedef YKS 2022 koordinatörümüzce okulunuzdaki tüm öğretmenlere tanıtım videosunun izletildi. Öğrenci ve velilerimize yönelik ise "Hedef YKS-LGS 2023 Projesi" hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.

Ara

"HEDEF 2023 YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI" kapsamında yer alan çalışmaları öğrencilerimize sunmak maksadıyla afiş çalışması yapıldı. Ayrıca görünürlülüğü artırmak için sosyal medya çalışmaları gerçekleştirildi.

Ara

HEDEF 2023 YKS KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK EYLEM PLANI HAZIRLANMIŞTIR.

Eylem Planına ulaşmak için tıklayınız.