Misyonumuz Vizyonumuz

VİZYONUMUZ

İnsanlığın küresel barışa ihtiyaç duyduğu çağımızda; öğrencilerimizi millî, manevi, ahlaki ve insani değerlere sahip, İslam dendiğinde İslam’ın bütünleştirici yaklaşımıyla yüzyıllardır coğrafyamızda oluşan ve dini hayatımızı ayakta tutan Anadolu irfanını öğrenen, kendi kültürüyle bütünleşmiş, farklı kültürlerle barışık, ülkesine ve insanlığa faydalı olma ülküsüne sahip bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYONUMUZ

Okuma, anlama, düşünme, araştırma ve çözüm üretme yetkinliği gelişmiş, bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış, millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş, doğru bilgiye dayalı düşünce, inanç oluşturma ve davranış kazandırmayı hedefleyen programlar uygulayarak okulumuzda; vahyin aydınlığında bilimin ışığında, Kur'an ve sünneti esas alan bir din öğretimi verebilmektir.

Yayın: 19.04.2017 - Güncelleme: 29.03.2024 08:58 - Görüntülenme: 1475