KAYSERİ / TALAS - ÖMER-SERPİL ÖZBERBER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında;Okulumuzda ERÜ Dr.Öğrt.Üyesi Sayın Şükran AKGÜN ile Yeşilay Bölge Koordinatörü Sayın Eda Nur AYDIN'ı misafir ettik.Kıymetli Hocalarımız Bağımlılık ve İnsan Hakları konusunda öğrencilerimize konferans verdiler.Etkinlik sonunda Okul Müdürümüz Sayın Celil OKUR tarafından plaket takdim edildi. Hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Faaliyetin gerçekleşmesinde emeği geçen Yeşilay Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Sayın Ayşe ALTUNBAŞ ile Sayın Berna ÖZDEMİR'e teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimize; yorucu Eğitim faaliyetleri ortamları arasında bir nebze olsun ferahlamaları için Erciyes'e,Eğitim Gezisi düzenledik.

Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Gezi,Tanıtma ve Turizm Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Sayın Zeynep KARA ile Sayın Tekin BURAL"a teşekkür ederiz.

Mrt

İlimiz Hayırseverleryle meşhur olup Okulumuz da Hayırsever eseridir.Okulumuzun Banisi Sayın Ömer ÖZBERBER ile Muhterem Eşini af ,mağfiret ve gufran Ayı Ramazan öncesi evlerinde ziyaret edip hayr dualarını aldık.
Kronik rahatsızlık yaşayan Hayırseverimize Cenabı Allah'tan acıi şifalar niyaz eder,hayrlı ömürler dileriz.

Mrt

ÇEDES Degerler Egitimi Projesi kapsamında Mart ayında belirlediğimiz ikinci değerimiz "VATANSEVERLİK"

Öğrencilerimizle birlikte her alanda vatan sevgisini ve değerini bizlere gösteren başarılarıyla yurt içi ve yurt dışında göğsümüzü kabartan,

Türk ve dünya tarihine ismi nakşedilen değerlerimizin bazılarını belirledik ve şehrimizdeki bazı önemli tarihi mekanları gezip bilgi edindik. Ardından millet bahçesinde öğrencilermizle maç organize edildi.ÇEDES Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sayın Mustafa YAKUT'a teşekkür ederiz.

VATANINI EN COK SEVEN, GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Mrt

Eğitim Gezimizin gerçekleşmesinde emeği geçen Gezi,Tanıtma ve Turizm Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sayın Cenan KILIÇASLAN ile YKS Koordinatörümüz Sayın Ayşe KABAKCI'ya teşekkür ederiz.

Mrt

Şubat Ayı Eylem Planı kapsamında Okul İçi düzenlediğimiz yarışmada derece elde eden öğrencilerimizi ödüllendirdik
Derece elde eden öğrencilerimizi tebrik eder, Proje Koordinatörümüz Sayın Hafize CERAN'a teşekkür ederiz.

Şbt

Talas Gençlik Merkezinde soru çözüm kampı düzenledik.Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz.
Ayrıca Okul Koordinatörümüz Sayın Ayşe KABAKÇI başta olmak üzere sınavın uygulanmasında  emeği geçen öğretmenlerimiz Sayın Sadık AKŞİT, Sayın Zeynep Kara ve Sayın Tekin BURAL'a teşekkür ederiz.

Şbt

Gezi tanıtma ve turizm kulübünün düzenlemiş olduğu Nevşehir ilinde yer alan Hacı Bektaş Veli ve Kapadokya Üniversitesi tanıtım gezisi 26/02/2024 tarihinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin üniversite tercih dönemine ışık tutacak olan tanıtım gezisine 10.11. ve 12.sınıf öğrencilerimizden 22 kişi katıldı. Ayrıca öğrencilerimiz Kapadokya Bölgesinin doğal güzelliklerini tanıma fırsatı bulmuşlardır. Tanıtım gezisinin düzenlenmesinde emeği geçen okulumuz idaresine ile Hacı Bektaş Veli ve Kapadokya  Üniversitesine teşekkür ederiz.

Faaliyetin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimiz Sayın Cenan Kılıçaslan, Sayın Ayşe Kabakçı ve Sayın Sebiha Kırpık'a teşekkür ederiz.

Şbt

İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi Yetkilileri; öğrencilerimize Devletimize yönelik bölücü ve yıkıcı nitelikteki terör faaliyetlerrine karşı bilgilendirme ve önleyici faaliyetler hakkında bilgi verdiler.Konferansa Okul -Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Gazi TOPAL ve Biirlik Üyeleri de teşrif etmişlerdir.
TEM Şubesi Uzmanlarına teşekkür ederiz.

Şbt

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında Mustafa-Muzaffer Önem CAMİ'Nİ ziyaret ettik. Öğrencilerimize; değerli Hocamız Sayın Bekir KURTOĞLU camii hakkında bilgiler verdi. Ardından öğrencilerimiz ile iki rekat namaz kılıp, müezzinlik uygulaması yaptılar. Sonrasında cami ve park çevresinde çevre temizliği yapıp çevremiz hakkında ayet ve hadislerle bilgilendirme yapmıştır.Yaptığı faaliyetlerle Kabenin bir Şubesi olan Camilerimizin sevdirilmesinde gayret sarfeden Kıymetli Hocamıza Cenabı Allah'tan muvaffakiyet dileriz.
Etkinlikte emeği geçen ÇEDES Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sayın Mustafa YAKUT'a teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin derslere motive olmalarını sağlamak ve akademik başarılarına katkı sağlamak amacıyla "ETKİLİ DİNLEME SEMİNERİ"düzenledik.
PDR Öğretmenimiz Sayın Ayşe KABAKCI'ya teşekkür ederiz

Şbt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Tekin Bural tarafından Teknofest teknoloji yarışmaları başvuru süreci ve yarışma kategorileri hakkında öğretmen ve öğrencilerimize bilgilendirme semineri yapıldı.

Şbt

Protokol kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğü Uzmanı Psikolog Elvan YÜKSELOĞLU tarafından "Dijital ve Davranışsal Bağımlılık Eğitimi" verildi.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan FEYZA (Fırsatları Artıran Eğitimde Yapay Zekâ) Projesi kapsamında 05.02.2024-09.02.2024 tarihleri arasında kursa katılmışlardır.

Şbt

SIFIR ATIK eTwinning Projesi (NO WASTE FOR TOMORROW)

Sürdürülebilir üretim ve tüketim alışkanlıklarını teşvik etmek ve kaynakların verimli kullanılmasını desteklemekteyiz. İsraftan kaçınmaya ve atığın önlenmesine,azaltılmasına,yeniden kullanılmasına ve geri dönüştürülmesine dikkat çekip gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedeflemekteyiz. ÖSÖ Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak israf konusundaki hassasiyetimizi eTwinning projemiz “No Waste For Tomorrow" ile öğretmenimiz Şefika ÖZKAN öncülüğünde öğrencilerimiz ile çalışmalara başlanmıştır.